Ansluta apple tv till dator

eller en USB-sladd som kopplats till TV:n. ATI hdmi Output och väljer, använd som standardenhet. Men Windows PC bädda inte med AirPlay, du har minst 2 alternativ till ström video från datorn till Apple. Namnge AppleTV genom att ange ett namn i den tomma textfält som visas i mitten kolumnen i iTunes. C: Anslut nätadaptern till ett ledigt vägguttag. Vill du ha ut ljudet ur hdmi-kabeln högerklickar du i det här fallet. Som vi vet kan vi strömma innehåll från iTunes-biblioteket till Apple TV direkt via Mac eller iOS-enheter till Apple TV med AirPlay. Steg 3, mata in användarnamn och lösenord. Ström med Wondershare Video Converter Ultimate. När du väl har din Apple TV ansluten och allt fungerar som det ska kan du ansluta din Iphone eller Ipad genom att svepa uppåt från botten av skärmen för att ta fram Kontrollcenter, och sedan trycka på Airplay och välja Apple TV från listan över.

Hantera ljudenheter, och det finns till både OS X och Windows. Du måste använda den medföljande nätadaptern. ITunes U samlingar eller bilder till AppleTV. Den AppleTV och datorn kan synkroniseras tillsammans inom ett par minuter. Eftersom det kan vara en online streaming resurs integrerade med YouTube. Watchespn, förmodligen med kort banken kabel eftersom den lär stå nära din. Windows 7 och framåt 10 minuter plus tid för eventuellt inköp av kablar.


Ansluta apple tv till dator

Om startskärmen för ica Chromecast inte visas. B N, välj källor" dubbel klick sjösätta iTunes, och datorn genom fri iTunesprogrammet som körs på datorn. Ns fjärrkontroll tills du ser startskärmen för Chromecast.

Vlc spelar inte hela? Ansluta apple tv till dator

Här är listan helt stöds.Samma sak gäller om du kopplat in en hdmi-kabel och upptäcker att tv-ljudet spelas upp i den bärbara datorn i stället för i tv:ns högtalare.

En förloppsindikator visas på skärmen längst upp i iTunes-programmet och fylla i från vänster till höger-som innebär att iTunes körs på datorn och AppleTV är synkroniseras.

AppleTV från, apples hemsida.
Läs om vad du kan göra om du inte kan ansluta till wifi eller spela upp filmer, låtar eller annat innehåll på din.

Koppla ihop en, apple, tV endast kräver använder rätt anslutningskabel och ansluta din.
Apple, tV till ditt.
Öppna iTunes på din dator.

Klicka på Apple,.
Dela och strömma innehåll från iTunes-biblioteket på din dator till andra datorer, iOS-enheter och, apple, tV -apparater.