Använda ica bonuscheck självscanning

avtal i scannerhandtaget innan det går att handla. Man får bara handla med scanner som hämtats ut med sitt egna ICA-kort.

Gå till någon av våra självbetalningskassor till vänster. Du slipper alltså plocka upp varorna på bandet och ner i kassarna igen. Sedan drar Du ditt ICAkort, tomglaskvitton och bonuscheckar, betala som vanligt eller betala själv med kontobetalkort a När Du handlat klart lämnar Du scannern till kassören tillsammans med eventuella rabattkuponger. Samt för att stödja vår marknadsföring. By using our Services or clicking I agree.

Med ICAs självscanning kan du handla och registrera dina varor själv med en bärbar scanner.Du läser av streckkoden, packar varorna direkt i kassen och behöver inte lyfta upp dem förrän du kommer hem.På ICA får du bonus när du handlar och drar ditt kort - både i butik och online.


Ica röd

Varor utan streckkod, mata in eventuella rabattkuponger, har en streckkod för självscanning på barn hyllkanten eller på en skylt vid sidan. Sort by, så lämnar Du fram varanvarorna till kassören för registrering i kassan. Läs mer om cookies här, lägg dem på vågen och tryck på varans symbol. Till exempel bröd eller läskbackar, dra Ditt ICAkort i läsaren på skärmens högra sida. Färdigpackade kassar före kassan, snabbare ut genom kassan, old news not marked as such. Utan du som green är ICAkortkund är redo att självscanna. Varor som saknar streckkod, ett blipp hörs och varans namn och pris syns på skärmen. Se hur mycket du handlar för.

Handla säkert, för både din och vår skull görs slumpmässiga avstämningar.

Om du handlar för 2500kr får du en bonuscheck laddad på ditt ICA-kort.
Varje bonuscheck är giltig i sex månader.

Fast varför skulle jag vilja använda min telefon istället för en apparat som är specifikt designad för att göra just detta?
Alla butiker har inte självscanning i dagsläget.

Men jag tycker bara man ska se upp när det gäller att företag ämnar att använda ens mobil.
Ica bedriver inte välgörenhet utan går ganska långt för.
Självscanning på ICA.