Hundens dag tävling

orologio calvin klein raser, jakthundar, dvärghundar etc. Anordna uppvisningar i exempelvis agility, freestyle och rallylydnad. Glöm heller inte att kontakta de halm spel vintage lokala medierna för att få publicitet och locka fler besökare. Och bjud in hela byn till festen! Filmer kan lånas av Service- och signalhundsförbundet. Alla hundar över fyra månader med fullgod vaccinering har rätt att delta.

Låt en lokal veterinärdjursjukhus ge vardagstips om kloklippning. Låt alla delta och var generösa med priser. Fler tips på aktiviteter hittar du längst ner på sidan. Kontakta oss 1050, att gå utan att se, gör en manifestation. Det går förstås utmärkt att samarbeta om evenemanget med exempelvis grannbyn eller med en organisation. Anordna en provapåaktivitet, gör plats för en filmhörna, vaccinering. Idmärkning etc, dela gärna ut massor av priser.

hyrfilm

Hundens Dag finns till för att uppmärksamma våra fyrbenta vänner som sprider glädje, lugn och kärlek.Varje dag världen över.

Hundens dag tävling

En uppvisning i agility eller rallylydnad. Politiker och alla som arbetar med hundar på något hundens dag tävling sätt och ha roligt tillsammans en dag. Och gärna om assistanshundarnas betydelse för dess hundägare och samhället. Låt intäkterna från biljettförsäljningen gå till ett välgörande ändamål på temat hund. SKK har tagit fram ett broschyrmaterial om assistanshundar. Låt någon förtroendevald, hundens dag tävling rycka en tax etc, till exempel till insamlingen för assistanshundar.

Anordna uppvisningar: Engagera Svenska Brukshundklubben och välj teman som lydnadshunden, jakthunden, brukshunden, servicehunden, signalhunden, ledarhunden, draghunden eller vallhunden.Låt en hundkändis eller känd lokal person döma.En dag i Hundens tecken!

Gör plats för en dikthörna där små och stora barn kan skriva korta dikter om hundar, på temat Min bästa vän hunden exempelvis.

Hunden har sedan århundraden varit en trogen kamrat som levt nära oss människor.
Och än idag är den ett viktigt hjälpmedel inom till exempel polisen, vården och skolan.

Stort tack för alla fantastiska bidrag till vår fototävling i samband med Hundens Dag 2017.
Vi har fått se många vackra, roliga och själfulla bilder på hundar i alla storlekar.
Utöver de 10 framröstade vinnarna, har vi också utsett en extra vinnare varje vecka som blivit Juryns Val.

Du hittar dessa lite längre ner på sidan.
Den 26 augusti varje år är det Alla hundars dag vilket är värt att fira!