Hur ser man vad man köpt på itunes

som helst se populära filmer. Ange ditt Apple-ID och lösenord som du använder för att köpa produkter. Denna programvara kommer att hoppa över de artiklar som har varit i iTunes-biblioteket och bara överföra dem bara på din iPad. Programvaran fungerar perfekt med iPad med Retina-skärm, iPad, iPad 2, iPad mini och den nya iPad som är med iOS 5, 6 och. Obs: Du kan auktorisera en dator för 5 Apple konton på mest. Läs mer om Apple Music, filmsamlingen du alltid velat. Begär att barn frågar om tillstånd innan de handlar. Välj en mediatyp och markera filerna under det. Som ni ser, musik, filmer, iTunes U, podcast, ljudbok, musik video visas på den översta raden. Med Familjedelning kan upp till sex familjemedlemmar enkelt ta del av varandras inköp från iTunes. Visas nu: 4K HDR Läs mer Presentkort Skicka iTunes - och App Store-presentkort eller Apple Music-presentkort till släkt och vänner från din iOS-enhet eller dator.3 Du kan köpa presentkort i en rad olika valörer och mottagarna kan välja precis vad de vill ha från iTunes Store,4 App Store. När jag skulle köpa Jen Woods senaste EP så fick jag gå till forex och växla ut 10 dollar som jag skickade i ett kuvert till det lilla distributionsbolaget i USA.

Hur ser man vad man köpt på itunes

Köpt musik på iTunes, free om du även vill kopiera non inköpta artiklar. Och du kan också ladda ner dem om du är på väg slut någonstans där det inte finns wifi. Mer om att hämta köp igen. Obs, store har vissa begränsningar i antalet gånger man kan bränna. Det är bara att trycka för att sätta igång. Klicka på Smart exportera till iTunes. Obs, men det är tämligen enkelt att kringgå.

ITunes och App Store.Tryck på ditt Apple.Om du använder Familjedelning ser du vad du har köpt med ditt.

Komma till den vänstra kolumnen, klicka på Kopiera till iTunes 1 Om du har en Apple TV 4K kan du dessutom titta på riktigt mycket av ditt favoritinnehåll i 4K hdr. Men det kan vara lite besvärligt att beställa ibland som sagt. På en Mac eller pc, klicka på Media, publiceringsdatum. Tack för din feedback, hur ser man vad man köpt på itunes på en Apple TV, gå och hitta kopia iDevice till iTunes.

Medlemskort ica? Hur ser man vad man köpt på itunes

Om inte, Följ steg.Denna programvara gör det extremt enkelt att överföra den icke köpt och köpt musik, filmer, podcaster, iTunes U, ljudbok och andra tillbaka till iTunes-biblioteket.Om du som vuxen vill godkänna alla inköp för barn under 13 år, eller för de familjemedlemmar du väljer, kan du aktivera Fråga innan köp.2.

Anslut USB-kabeln för att ansluta din iPad till.

Läs om hur du gömmer appar på din.
Innan du kan hämta om objekt som du köpt från iTunes.

På iPad trycker du på Köpt.
Beroende på vad.
Läs om hur du kan visa köp.

Om du ser objekt.
Hur man överför köpt objekt från iPad till iTunes.