Intersport våra butiker

fotbollsskon eller bara bra och funktionella träningskläder. Vår kundservice är måna om att optimera din köpupplevelse. I vår intersport våra butiker nyöppnade butik i Vällingby hittar du allt från vår fina cykelavdelning till kläder och tillbehör från HSK, Spånga handboll och Spånga fotboll. . Intersport älskar sport, vi spelar olika lagsporter så som fotboll, ishockey, handboll, innebandy och padeltennis. Vi kan våra produkter och vet hur dom kommer till sin rätt. Du kan också välja att reservera en eller flera produkter genom vår Boka Hämta-service. Alla ska ha råd med ett aktivt liv. I populära kategorier som sneakers, löparskor, golf och träningskläder har vi en mängd olika modeller, för att du som kund ska ha ännu mer att välja mellan. Vi som jobbar på dessa 3000 kvm har alla en stor passion för ett aktivt liv i rörelse. Livet är roligare när det rör på sig. Intersport är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. Genom vår passion för sport inspirerar vi dessutom fler till ett aktivt och hälsosamt liv. Vi älskar sport och vi brinner för den aktiva livsstilen. Välkommen in till Intersport i Kfem!

Intersport våra butiker

Cyklister, så tveka lär dig engelska spel inte, komma in och bli inspirerad och motiverad till ett aktivare liv. Många av oss sportar och brinner för att inspirera andra till ett sportigare liv. Vår passion är sport, kunskap, stockholms största intersport butik och, triathleter. Löpare, traillöpare, europas modernaste sportbutik, vandrare, intersport ÄR bäst PÅ sport.

Vi älskar sport och träning.Hos oss handlar du e nkelt sportutrustning, skor, träningskläder och fritidskläder online.Det gör Intersport till en av Sveriges största sportkedjor.


Ångest när jag spelar musik och sjunger - Kontoutdrag pdf ica banken

Utbilda dig och stötta dig oberoende av dina behov. Så att du alltid får mest för pengarna hos oss. Men skulle du trots det inte bli nöjd erbjuder vi jailbreak apple tv 2 generation 365 dagars öppet köp samt fri frakt och fri retur till våra butiker. Ett pingis racket eller en ny jacka. Behöver du få hjälp att hitta dom perfekta träningskläderna. Sportbutikens kunniga personal guidar dig gärna fram till rätt produkt. Vi vill hjälpa dig, hösttrender, fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.

Därför erbjuder vi alltid riktigt bra priser på allt från barnkläder till cyklar.

I våra sportbutiker hittar du ett brett urval av produkter som inspirerar till hälsa och träningsglädje, och.
Vi kan våra produkter och vet hur dom kommer till sin rätt.
Så tveka inte, komm a in och bli inspirerad och motiverad till ett aktivare liv.

Vår butik ligger i centrala.
Intersport är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 lände.
I Sverige har vi över 100 butiker inklusive vår e-handel här.

Butiksinfo: Passionen för sport och ett aktivt liv är gemen sam för alla som arbetar i vår butik.
Vi ger dig råd om alltifrån hur du klär dig.
Intersport är det självklara valet när du letar sportprodukter för hela familj.