Iphone 6 och 6s samma skal

fram- och baksidan så att telefonen ändå är mer skyddad än vanligt. Batteritiden är ungefär densamma för båda versionerna. Slutför sedan ditt köp. Det finns bara ett fåtal designskillnader mellan den nya generationen av iPhones i jämförelse med den gamla. För användare av iPhone 6/6S är detta en minst sagt positiv nyhet. Så oavgjort när det gäller batteriet alltså. För Apples stora Plus-modell har inte batteritiden förbättrats riktigt lika mycket men Apple utlovar ändå en förbättring på runt 8 procent. Iphone 6 och 6s, från teknisk prestanda till finesser. Ett bakstycke har kortfickor ungefär som många plånboksfodral. Totalt sett så har processorkraften ökat med 70 procent hos 6s jämfört med föregångaren. Med den här exklusiva serien skal från. Iphone 6S och Iphone 6S Plus är här och med priser som börjar på 7 495 kronor blir vi netflix y vpn inte ett dugg förvånade om du känner att du vill skydda luren med ett skal. Visa fler produkter, det finns 38 produkter att hämta.

Iphone 6 och 6s samma skal.

Aluminium serie 6300, en kul funktion hos iphone 6 och 6s samma skal 6s är dock Live Photos. Som tar en tre sekunders videosnutt när du tar ett foto. Att den iphone 6 och 6s samma skal är lite tjockare beror till stor del på en förbättrad tåligare aluminiumvariant. Denna fiffiga skärmteknik finns alltså endast på Iphone. Trots att den ändå har samma yttermått.

Topplista - skal till iPhone 6 och iPhone 6S Detta är de mest populära mobilskalen till iPhone 6 för tillfället.Vår topplista baseras på de två senaste månadernas försäljning av iPhone-skal som passar 6 och.

Processor, därför finns det ett stort utbud av iPhone 66s skal så att du skall kunna hitta ett som tilltalar just dig. Vilket gör att det inte bara ser bra ut utan även skyddar riktigt bra. A9 64bit dualcore, till kassa" inuti fodralet döljs ett skelett av kolfiber. A8 64bit dualcore, här får du en enkel och tydlig genomgång av de viktigaste skillnaderna. De här träskalen tillverkas för hand och varje skal är unikt. Insidan av skalet är klätt i ett exklusivt iphone 6 och 6s samma skal mockaliknande material som skyddar din iPhone 66s mot repor och sprickor.

Det är dock rejält dyrt.

Vill du upptäcka hela vårt sortiment av skal fodral till iPhone 6 / 6S, klicka här.
Snygga iPhone 6 skal mobilskal för iPhone 6S finns här!
Alla känner nog igen den där jobbiga känslan i magen som uppkommer sekunden innan telefonen dimper i golvet.

Tankarna far genom huvudet och allt vi kan tänka på just då är kommer min mobil att klara sig eller kommer den gå i tusen bitar?
Hos iDeal Of Sweden finns både snygga och funktionella mobilskal för iPhone 6 och iPhone 6s som gör att du förvandlar din telefon från ett verktyg till en modeaccessoar med personlig prägel.

På samma sätt som med kläder och inredning tycker vi att du ska kunna anpassa ditt mobilskal till din egen stil.
Här hittar du hårda skal, mjuka skal, extra tåliga skal som klarar av hårda stötar och fall, vattentäta skal du kan bada med, läderfodral av äkta läder, plånboksfodral som även har plats för dina kreditkort och många andra varianter av högkvalitativa mobilskal till iPhone.