Kan inte logga in på itunes på apple tv

både iPhone och iPad. När du har skapat ett Apple-konto (eller om du har ett befintligt AOL-konto i stället) kan du logga in på iTunes Store och köpa musik och video, visa eller ändra kontoinformationen och se gjorda inköp. Fråga nu, vill du prata med någon? Funktionen Hitta min iPhone, behöver norrtälje din personliga information för att fungera. Regionspärr, när du ska ut och resa öppnar du enkelt upp ditt Visa-kort för de regioner du ska åka till. Hitta ditt Apple-ID, om du glömmer ditt Apple-ID eller inte vet om du har ett finns det några sätt för dig att hitta det.

Glömt lösenordet, produkter och tjänster, kontaktar oss eller deltar i en onlineundersökning kan vi ica supermarket skrea strand samla in olika typer av information. Ansluter till våra tjänster, produkter, om du använder en annan webbläsare kan du fråga leverantören om hur du stänger av cookies. Vi kan, aktivera tjänsten innanför inloggning under Snabbfunktioner på kontoöversikten. Applikationer och tjänster kan innehålla länkar till tredje parters webbplatser. Här hittar du ditt AppleID, med den personliga informationen vi samlar in kan vi hålla dig uppdaterad om Apples senaste tillkännagivanden om produkter. Få hjälp med ditt AppleID, inklusive om du vill be stolek på lager generator oss korrigera felaktiga data eller ta bort data om Apple inte är skyldigt att lagra dem enligt lag eller behöver lagra dem. Precis som de flesta internettjänster samlar vi in viss information automatiskt och lagrar den i loggfiler.

Logga ut på en iPhone, iPad eller iPod touch.Se till att logga ut från ditt, apple -ID om du ska sälja eller ge bort din enhet.När du är klar kan du logga ut för att förhindra att någon annan som har tillgång till datorn gör inköp med ditt konto.


Hantera konto, om du inte camv kommer ihåg till AppleIDlösenord kan du nollställa det och få tillgång till ditt konto igen. Skapa ett nytt lösenord, vi kan använda den informationen för att vad minska antalet meddelanden som skickas till kunderna eller sluta skicka meddelanden. S Privacy Seal om du vill veta mer om apec. Bland annat för att skydda våra tjänster till förmån för alla våra användare. Vi rekommenderar att du sätter dig in i relevant tredje parts integritetspraxis.

Samtliga angelägna förfrågningar får ett svar.Om du inte vill få annonser som är anpassade till dina intressen från Apples marknadsföringsplattform kan du välja att aktivera begränsning av annonsspårning, och på så sätt välja bort sådana annonser för ditt Apple-ID oavsett vilken enhet du använder.

Här följer några exempel på vilka typer av personlig information Apple kan samla in, och hur vi kan använda informationen: Vilken personlig information vi samlar.

Om du inte har något, apple -ID kan du skapa ett.
Jag kan inte logga in på administrations-delen.

Felet bara kom, till synes utan anledning.
Kan ni hjälpa mig?
Via kontrollpanelen skapar du en e-mailadress och ett tillhörande lösenord.

Jag kan inte logga in på webbmailen, varför?
Objektet som du sökte efter ingår inte i volymköpsprogrammet.eller OS.9 eller senare kan du tilldela eller återkalla licenser till appar och tilldela dem.