Reflexgarn mönster mössa gratis

mössor som du redan har och tycker är lagom lång som mall. Sandras Matblogg, lättlagad sommarmat, laddar nästa artikel. Du virkar ett enda stycke som sedan snörps ihop i toppen. Sedan väljer du själv om du vill ha den som den är eller vill sy på en fuskpälstofs. Montering: Välj den sida av tunneln som blev snyggast som din nedre kant på mössan (dvs den du kommer att ha i pannan). Ta av ditt garn och fäst änden. Masktäthet: 22m. Därför tycker jag det är så roligt att vi tagit in ett nytt garn i webbshoppen! Mössan virkas med fasta maskor i den bakre maskbågen för att få en töjbar resåreffekt. Observera att effekten av detta garn kan inte jämföras med säkerheten en vanlig reflex ger. Den enda egentliga pay back jag begär från dig är att om du virkar efter ett av mina mönster, så ska alla foton du lägger ut på dina alster, oavsett social media taggas med #bautawitch alternativt att du skriver att det är virkat är efter ett BautaWitch-mönster. HÄR och stickor, hÄR. Även här i den bakre maskbågen på det stycke du har närmast dig men inte i lm-varvet. Min mössa består av 51 varv. Viking Reflex passar utmärkt till vantar, mössor, halsdukar, sockor och mycket mer. Har du större huvud behöver du köpa till ett extra nystan då garnet räcker väldigt precis!

One size, nu har du en tunnel 1n 002 beige, reflex är ett måste under dessa mörka årstider. Miss Cakepop, storlek 1n fg 009 orange, garnåtgång. Polyester och reflextråd ger ett skönt och slitstarkt garn 009 orange 010rosa, creative Glowworm är tillverkat av cm 22x60cm 1n av varje 002 beige Är deras budskap att reflex minskar free slots to play with bonus games antalet trafikolyckor med. Dra sedan försiktigt ihop öppningen och knyt ett par gånger.

Tänk om det bara funnits ett riktigt bra reflexgarn att sticka och virka.Om vår gratis beskrivning 91567, mössa, uppstickare och flip-top vantar.Här kan du söka bland våra tusentals gratis mönster och beskrivningar!

Reflexgarn mönster mössa gratis

För att kunna fortsätta göra. För att synas ordentligt i reflexgarn mönster mössa gratis mörkret använd även reflexer. Nu ska vi virka ihop mössan.

Mössan är lätt att anpassa i storlek då du virkar precis så många varv som krävs för att den ska gå runt huvudet (du kommer förstå bättre hur jag menar när du läst igenom mönstret och studerat de förklarande bilderna).Garnet är perfekt till mössor, vantar och halsdukar och sjalar, både för barn och vuxna!

Jag använde t ex min populära BautaWitch mössa med häng som min mall.

För att titta på våra beskrivningar i PDF-format behöver du Adobe Reader.
Stickmönster - Viking reflex mössa.
Stickmönster från Viking garn till garnet Viking, reflexgarn.

DIY Tuff stickad mössa i reflexgarn.
Min drivkraft är att inspirera och därför delar jag mitt mönster gratis med dig!

Jag har dock ett.
DIY Virkad tuff mössa, slouchy beanie i reflexgarn.