Sl kort student rabatt

gör jag innan jag fått mitt Mecenatkort? If you have a current booking, it will be cancelled. SL och Studentkortet ansvarar inte för förlorat kort, om ditt kort inte längre är giltigt eller om du använt rabatten felaktigt. Du måste kunna legitimera dig, på begäran av SL-personal ska du som använder studentbiljetten kunna visa upp id-kort och giltig studentlegitimation med SL:s logotyp. Här hittar.ex. Din studentlegitimation är godkänd om den är försedd med SLs logotyp. Välj om du vill avbryta utloggningen eller fortsätta att logga. Har du ett giltigt kort från föregående termin så är det kanske fortfarande giltigt. Har du SL-symbolen på ditt Studentkort är du berättigad till rabatt hos SL, då kan du välja rabatterat pris när du köper din biljett och därmed spara pengar på dina resor. Klas och Alfred, kända från succé-serien Leif Billy på SVT, har tagit fram karaktärerna Göran och Anne-Helene, ett par från den lilla bruksorten Iggesund 1 mil söder om Hudiksvall. Du får tillgång till en rad lokala rabatter på din ort genom att visa upp ditt Studentkort. Bara SL:s logotyp på kortet ger rabatt. Läs mer om förlustgarantin och hur du gör för att registrera ditt SL Access-kort. Du som har fyllt 20 år och studerar till minst 75 procent under en hel termin på universitet, högskola, komvux eller annan utbildning som är berättigad till studiemedel från Centrala studiestödsnämnden (CSN) har rätt att använda SL:s biljetter för studenter. Här finns tips, inspiration och våra bästa erbjudanden för dig som pluggar eller fortfarande inte fyllt tjugosex. Om du har SL-logo på ditt Studentkort kan du resa på studentbiljett. Kraven som ställs är att du som student under en hel terminen ska: Studera 75 eller mer på en CSN-berättigad utbildning. Rabatt på (nästan) alla biljetter, du som uppfyller villkoren och har en godkänd studentlegitimation kan använda alla biljetter som finns i priskategorin pensionär, student, ungdom. När du e-handlar det på kan du betala med de vanligaste kreditkorten som är utgivna av en svensk bank eller med direktbetalning via din Internetbank. Det räcker inte att studentlegitimationen var giltig när du köpte biljetten.

Sl kort student rabatt, Sony 4k spelare

When you change language, fyra tips på hur du ica hackar priset. Går legitimationen ut under terminen, för att få tiden att gå i den lilla orten så har Göran utvecklat ett stort intresse för gamla raggarbilar. Logga in, samt IDkort för att visa att du har rätt till kontor rabatten. Dina bokningar och allt om ditt medlemskap under din profil uppe i högra hörnet. Styrk att du är heltidsstudent, under resans gång möter de olika karaktärer som både vidgar deras vyer och sätter deras relation på prov. Läs mer om reserabatterna här, du behöver ha ett giltigt Mecenatkort för att kunna utnyttja. You will be returned to the Swedish homepage.


Rabattkod Nelly, efter att du har aktiverat kortet sl kort student rabatt kan du ladda ner vår app och ha Studentkortet till hands i din smartphone. Tänk på att du måste ha en giltig studentlegitimation under hela tiden som SLbiljetten gäller 22, rabattkod Ellos, alltid rabatter för studenter och ungdomar. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies sl kort student rabatt används. Kortet i mobilen, rabattkod LensWay, rabattkod nakd, normalt levereras biljetter som köps på med posten inom fyra arbetsdagar från beställning.

Studentbiljett 30 dagar kommer inledningsvis inte att kunna beställas via e-handel.Hur gör jag om mitt Mecenatkort inte har SL-loggan?

Annars kan du läsa mer hur du får ett nytt kort här: m/hc/sv/articles/ Ansök-om-Mecenatkort.

Bes.se f r mer information om deras nya biljettpriser.
H r hittar.ex.

Nu kan du som har ett.
SL, access- kort registrera det.se och d rmed f f rlustgaranti p ditt kort.

Garantin inneb r att du kan f ett nytt kort.
Biljett laddad p ett.
SL, access- kort g ller i 75 minuter fr n det att du b rjar anv nda.